Helyszín

A Club Leonardo étterem és panzió Magyarország északi részén, Budapesttől 45, Esztergomtól 12 kilométerre, a Duna folyótól 4 kilométerre a Gerecse hegység "kapujában" egy völgykatlanban elterülő gyönyörű faluban, Mogyorósbánya központjában, zöldövezetben található.

A Club Leonardo vendégei az épületből szinte közvetlenül ráléphetnek az Országos Kéktúra vonalára, amelyet követve az egyik irányban mintegy 30 perces sétával elérhetik a Mogyorósi Kősziklát, ahonnan a páratlan panoráma ejti rabul az embert. A másik irányban elérhető a Bajóti Öregkő, illetve Péliföld-Szentkereszt az ismert búcsújáró hely és itt halad át az évente megrendezésre kerülő Kinizsi Százas 100 kilométeres teljesítménytúra is. Ezentúl a szomszédban lévő, nagy történelmi múltú Esztergom városában még számtalan lehetőség nyílik az idő kellemes eltöltésére például élményfürdőzéstől a múzeum-látogatásig.

További programok, lehetőségek:
Kóstolással egybekötött pincelátogatás, lovashintózás, illetve lovaskocsizás, kenus vízitúrák a Dunán, vagy csak élvezze a tiszta, friss levegőt és relaxáljon.